Новини Відкритий чемпіонат Львівської області

Відкритий чемпіонат Львівської області

()
Кличка:
Паспорт:
Стать:
Порода:
Масть:
Народження:

Родовід:

День за днем кінний спорт набуває великої популярності на Заході України. Львівський іподром – єдиний в Україні, який спеціалізується на проведенні випробувань коней верхових порід. Щорічно тут проводяться кінноспортивні змагання , в яких приймають участь найкращі скакуни України.

З 20 – 23 лютого 2013 р. на Львівському іподромі проводився «Відкритий чемпіонат Львівської області з кінного спорту», в якому взяли участь спортсмени КСК «Торнадо». Протягом трьох днів вони активно боролися за перемогу і всі зусилля були витрачені не на марно. Вони вибороли 3 перших місця.

Змагання складалося з трьох маршрутів. У першому маршруті до 80 см. Шевцов Володимир, вправно їдучи верхи на жеребці Олівендер здобув перше місце.

На маршруті № 2 до 90 см. знову ж таки отримав перемогу – І місце, Володимир Шевцов, але вже на коні Акорд.

Успішним для наших спортсменів виявився і маршрут №3 до 110 см. Кретова Олена на коні Корсар показала відмінні результати у їзді верхи і була нагороджена першим місцем у змаганні.

Додому спортсмени привезли не тільки медалі, цінні призи й грамоти, але й незабутні враження і приємні миті збережені на фото.

Відео:

Немає відео

Фото:

Є, що сказати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментарі:

Радi вiдповiсти на Вашi питання :

Контакти

48420, Україна, Тернопільська обл.
Бучацький р-н. с. Переволока,
вул. Шкільна 83
info@ksktornado.com.ua, ksktornado2014@gmail.com
+38 (067) 350-45-63
+38 (03544) 2-62-39
+38 (03544) 2-64-62